Franskmann på besøk

Tirsdag 24.November. Vi ventet besøk av en av våre gode venner, franskmannen Arnaud Cadet som vi ble kjent med i Auckland.

Onsdag gikk vi til byen og leide oss en stygg, hvit Toyota med radio og kasettspiller. Vi kjørte til en strand nær flyplassen. Mye vind denne dagen, men det plagde ikke oss (med det første…) Etter noen timer med selv-pining fra all sanden som blåste inn i både ører og munn, ja til og med klistret seg fast på kroppen – ga vi opp! Før vi forlot lekte vi superman, det har vi på fim… Vi satte kursen mot min og Lines yndlingsbutikk «Pak’nSave» og handlet inn nydelig lakse-middag som fransk-kokken stelte i stand. nam-nam-nam! Så var ikke dagen så ille likevel.

Torsdag: Stod opp tidlig for å få med oss heeeele dagen og ikke være sent ute når vi skulle legge ut på ny kjøretur, MEN…så fikk vi ikke start på bilen!!! (Jeg hadde latt lysene stå på over natten, ja jeg gjør faktisk også feil..) Locky reddet oss, og vi kom oss avgårde. Hadde glemt av hvor artig en faktisk kan ha det med en bil… Etter mye feilkjøring og forvirrelse av den hurtige trafikken, alle avkjørslene og VENSTRE-kjøring og en ikke så altfor værst radio kom vi oss faktisk uskadet og hel til idylliske Abel Tasman. Etter 1 time med hiking hadde vi hånddukene på stranda, solbrillene, solbeskyttelse og badetøyet på. Himmelen blå og heldigvis heldigere med vinden denne dagen som bare var deilig og avkjølende når vi hadde sola midt i fleisen. Første svømmetur i New Zealand for oss alle! Kokken serverte fantastisk middag i dag også – og dessert! Vi hev oss i bilen og leide film for kvelden. kostet oss kun 1$, slike priser hadde vært greit å ha i Harstad.

 

 

 

 

 

 

Fredag! Hadetbra-dagen, men før det satt vi oss i bilen vi alle har blitt så glade i og satte kursen mot flyplassen igjen. Har var det meningen å kjøre go-cart og gjøre andre morroe aktiviteter. Endte opp med en «gratis» dag i lekeparken på humpene. Ja også var vi i byen og parken og tok flere hopp og turn-bilder! Det er alltid like morro. Så var klokken mye og vi skulle kjøre Arnaud til flyet. Vi stoppet for å fylle bensin…Etter dette fikk vi ikke start igjen -STRESS. Arnaud forsvant og jeg brukte mine magiske evner, brom brom så var vi avgårde igjen! Klem og vinking så forsvant han. Koselig å ha besøk, men glad er jeg for at han ikke kan lese eller forstå norsk. Line og jeg trives vel best alene over lengre tid…

Vi har hatt oss en røff kjøretur før vi skal å levere bilen tilbake i morgen tidlig. Viktig å ta skikkelig farvel. Best av alt – vi har sett filmen «New moon» på kino i kveld OG jeg skal starte å lese bok nr.3 nå, på engelsk vel og merke.

Har hatt usedvanlig mye lykkerus i meg i dag. Vet ikke hva det kommer av, men godt er det og føler jeg smiler fra øre til øre til enhver tid.

God natt og håper dere har det bra der hjemme<3

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: